Internationale vrouwendag

Happy Internationale Vrouwendag!

Zelf vind ik het moeilijk dat elke groep een aparte dag nodig heeft om aandacht te vangen. Elke mens is toch elke dag even belangrijk? Maar dat is weer een ander gesprek...

Vandaag wil ik even stilstaan bij het belang van zelfliefde en zelfzorg. Het is ok om jezelf op de eerste plaats te zetten, om te ont-moeten. We hebben vaak zoveel aan ons hoofd, zoveel verantwoordelijkheden, zoveel dingen die we denken beter te moeten doen,… Kunnen we nog tijd vinden/maken om naar de wereld te kijken met de naïviteit en verwondering van een kind?

Ik zeg het nu heel makkelijk, maar elke dag is het weer een struggle in mijn hoofd en hart… Gewoon accepteren dat het ok is om niet ok te zijn is, vind ik al zo verschrikkelijk moeilijk. Het goede nieuws is dat we elke dag weer opnieuw kunnen beginnen…

Laten we samen bouwen aan sterke netwerken, elkaar steunen en inspireren om het beste in elkaar naar boven te brengen. Vrouwendag herinnert ons eraan dat we samen sterker zijn. Dus als jij een match voelt, feel free om een berichtje te sturen. Wie weet wat we samen kunnen bereiken: 1+1 = 3.

Vandaag en elke dag: laten we trots zijn op wie we zijn, elkaars successen vieren, elkaar steunen waar mogelijk en streven naar een wereld waarin we met bewondering naar elkaar kijken.

Liefs,

Marleen