Ouders kopen babyspullen steeds vaker tweedehands

Driewerf HOERA! Ouders kopen babyspullen steeds vaker tweedehands & dat kunnen wij, als de leukste 2dehands baby -en kinderkledingwinkel, alleen maar toejuichen.
Natuurlijk willen we als ouders nog steeds het allerbeste voor onze kinderen, maar we zijn er steeds meer van overtuigd dat we die kwaliteit ook in een tweedehands aanbod kunnen vinden.

Zo'n 7 jaar geleden was de tweedehandsmarkt nog verwaarloosbaar als het op de aankoop van baby & kinderspullen aankwam, maar intussen heeft tweedehands een marktaandeel van bijna 30% veroverd.
Belgen vinden het bij de aankoop van tweedehands vooral belangrijk om te shoppen in een vertrouwde zaak, met het juiste advies bij de aankoop van producten & kledij.
Daavoor zit je bij Otters & Flamingo's in elk geval aan het juiste adres ;-). 
Wij zorgen dat alle klanten de juiste informatie krijgen, selecteren heel streng de naar ons opgestuurde kleertjes & waken heel sterk over de kwaliteit en herkomst van alle stuks die in onze shop verkocht worden.

Bij het aankopen van tweedehands is het van belang dat je de gedachte dat alles echt nieuw moet zijn, kan loslaten. Als je alleen nog maar denkt aan de besparing die het oplevert, is de keuze snel gemaakt.
Gemiddeld geven we aan onze babyuitzet zo'n €6500 uit!! 

Overtuigd van 2dehands?
Er zijn tal van leuke initiatieven om kwalitatief & superleuk tweedehands spullen voor je kids te kopen, wij sommen er hier een aantal op waar je makkelijk online terecht kan:
* ottersenflamingos.be // 2de hands baby & kindermerkkledij
* micmacminuscule.be  // 2de hands geboortelijsten
* tweedehands.dreambaby.be // 2de hands  babyspullen
* ... 

Heb je zelf leuke tips om makkelijk & kwalitatief tweedehands te shoppen? Laat het ons zeker weten! 

lieve groetjes, 
Nathalie + Marjan