Blog

cookies are made of butter & l o v e.

24/01/2018
Aha die goeie voornemens! De 'mama' voornemens. Wij hebben al meteen de daad bij het woord gevoegd & doken met onze kroost de keuken in. Tussen het ingeven van nieuwe producten in onze shop, volle verzendzakken met prachtstuks van Fred & Ginger, Filou & Friends, Bellerose, Bobo Choses, enz., de afwas, de strijk, de was, huiswerk, enz, enz., door, namen we een goed half uur de tijd voor extra kwali - tijd met de kids.
Lees meer

Flamingo's en zo

14/01/2018
Je kon er de laatste maanden, & eigenlijk zelfs het afgelopen jaar, niet naast kijken. De flamingo was en is overal. Glazen, rietjes, koffiekopjes, opblaasbaar voor in het zwembad, T - shirts, enz. Je kan het zo gek niet bedenken of de roze langbenige vogel staat er op. De populariteit van de flamingo hebben we wellicht te danken aan celebrity's als Kim Kardashian en Taylor Swift.
Lees meer

Ouders kopen babyspullen steeds vaker tweedehands

10/01/2018
Driewerf HOERA! Ouders kopen babyspullen steeds vaker tweedehands & dat kunnen wij, als de leukste 2dehands baby -en kinderkledingwinkel, alleen maar toejuichen. Natuurlijk willen we als ouders nog steeds het allerbeste voor onze kinderen, maar we zijn er steeds meer van overtuigd dat we die kwaliteit ook in een tweedehands aanbod kunnen vinden.
Lees meer

Nieuw Jaar. Nieuwe *Mama* voornemens.

01/01/2018
Daar zijn ze weer, de goeie voornemens. Een Nieuw jaar, daar horen goeie voornemens bij. Zogezegd dan toch. Maar moet dat echt? Eigenlijk niet, vinden wij. En toch is er iets waar wij in 2018 wat extra aandacht aan willen besteden: d e k i d s.
Lees meer