Valentijnsblog

Hoi lieve jij,

Vandaag is het Valentijn. De dag waarin liefde – in welke vorm dan ook – centraal staat. Hebben we hier een dag voor nodig?

Voor mij – en ik hoop ook voor jou – is liefde wat elke dag mooi maakt. Niet in de grote gebaren of de ‘verplichte’ cadeautjes. Het zit hem in de kleine dingen, die soms zo vanzelfsprekend zijn dat je ze niet steeds opmerkt. Een warme knuffel, een uitwisseling van een blik waaruit blijkt dat je elkaar begrijpt zonder woorden, een onverwachte uitnodiging van iemand die je uit het oog verloor, een kaartje met troost, een mailtje of berichtje met een oprechte dankjewel gewoon om wie je bent,…. Onvoorwaardelijk en op een manier die voor de volle 100% past bij wie je bent. Niet alleen de liefde van je partner. Er zijn zoveel dingen die liefde zijn: van ouder naar kind, tussen broers en zussen, binnen families, tussen vrienden, voor een huisdier,… en ook vooral voor jezelf.

Ik wens je een dag waarin je liefde in vele kleine dingen rondom je mag ontdekken.

Naast de liefde van mijn partner, gezin, familie en vrienden, voel ik ook de warmte vanuit Otters en Flamingo’s. Jullie kleedjes mogen laten shinen en een tweede leven geven, is waar ik voor ga. Het geeft mij een doel dat helemaal aansluit voor mijn passie voor tweedehands die ik van mijn familie meekreeg. Ik wil jou vragen om de boodschap van Otters en Flamingo's te delen met iedereen die ze horen wil...

Open, eerlijk en persoonlijk. Daar sta ik voor. Niet alleen wat perfect is, is goed genoeg. Er zijn ook prachtstukken bij die perfectly imperfect zijn. Ik ben ook goed genoeg, maar verre van perfect. 😉 Laten we zorgen voor elkaar en zorgen voor onze wereld? Ik ben daarbij graag je partner als het gaat over preloved kinderkleding.

Wil jij mij hierbij helpen?

  • Deel je verhaal via email als ik het op de website mag plaatsen, tag je kids via Instagram of Facebook (met eventueel iets over hun gezichtjes) wanneer ze shinen in hun nieuwe preloved outfit, schrijf een review,…
  • Je kan ook je vriend(inn)en uitnodigen op een homeparty bij je thuis en hen laten kennismaken met de collectie van Otters & Flamingo’s. Pluspunt: je wordt ook zelf verwend die avond met een waardebon. 😊
  • Schenk een kadobon van Otters & Flamingo’s als je eventjes geen inspiratie hebt. Er is voor ieder wat wil en de collectie is steeds in beweging. De perfecte manier om ook anderen te overtuigen van de waarde en vooral de kwaliteit van onze kleding.

Ik ga voor niets minder dan 100% tevreden klanten, dus aarzel niet om mij te mailen op info@ottersenflamingos.be met eender welke vraag.

Spread the word & let preloved clothes rule the world!

Liefs,

Marleen