Welkom lieve jij!


Hey lieve jij,

Ik ben Marleen. Ik woon in Linden met mijn man, Tom en onze 3 prachtige dochters, Emma, Febe en Nora. Na een periode van zorgen voor mijn gezin en voor mezelf, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. En toen kwamen er plots Otters en Flamingo's op mijn pad. :-) 

Via een vriendin vernam ik het nieuws dat Pauline iemand zocht om het verhaal van Otters en Flamingo's verder te zetten. Ik ben zelf een grote fan van tweedehands kinderkledij (en ook andere leuke en unieke spulletjes), dus dat zat al meteen helemaal goed. De afgelopen maand werd er gewikt en gewogen, veel gepraat en uiteindelijk besloten dat ik klaar ben om te springen in dit nieuwe verhaal.

Vandaag mag ik zeggen dat ik met enorm veel goesting het verhaal van de sterke vrouwen voor mij verder zal zetten.

Lieve klanten van Pauline, Ik hoop dat ik jullie met evenveel enthousiasme kan verder helpen en dat jullie fan blijven van Otters en Flamingo's!

Lieve nieuwe klanten, welkom op deze webshop met heel erg mooie preloved kinderkleding en nieuwe accessoires!

Welkom lieve jij! Wat heb ik er zin in om jou beter te leren kennen!

Liefs,
Marleen