Regenboogvrijdag! Nog 2 keer slapen...

Regenboogvrijdag, een nieuwe feestdag om samen te vieren!

Een regenboog staat voor verbinding, hoop en diversiteit. Ze laat zien dat het beter wordt en ze omarmt verschillen. Dat maakt ze zo prachtig. Op regenboogvrijdag staan we hand in hand en verspreiden we samen al het moois van de regenboog.

Wat zet ik graag mijn schouders mee onder dit initiatief van Blabloom in samenwerking met de andere partners:@my.melonade,  @knap.concept en @circuit.antwerpen. Meer info over alle activiteiten die zij organiseren in het kader van deze nieuwe feestdag, kan je vinden op hun socials en via deze link: https://www.blabloom.com/nl/blog/algemeen/regenboogvrijdag-in-plaats-van-black-friday-bij-blabloom/1581/

Regenboogvrijdag wil een duurzaam alternatief bieden voor Black Friday. Black Friday is een dag van massaconsumptie, met grote kortingen op alles wat je maar kunt bedenken. Maar is dat wel echt nodig? Otters & Flamingo's vindt van niet. Wij geloven in duurzame keuzes, en daarom vieren wij Regenboogvrijdag. 

Op vrijdag om 11u ga ik samen met Kim van Blabloom live om al onze expertise en ervaringen rond preloved kinderkleertjes met jullie te delen! Kiezen om de kleerkast van je kids aan te vullen met preloved spulletjes, heeft vele voordelen. Jullie wisten natuurlijk al dat ik fan ben. :-) Niets is leukers dan complimentjes krijgen over de toffe outfits van je kids. Tenzij misschien ook andere kinderen er nog van zien genieten. :-) Hopelijk kunnen we jullie meenemen in ons duurzaam verhaal. 

Op de foto zie je het kaartje dat door Blabloom en Hello August ontworpen werd om deze dag te vieren. Bij hen kan je een regenboogkaartje kopen om iemand te bedanken, om iemand te laten weten dat je aan hem denkt, om te zeggen wat iemand voor je betekent,… Alle lieve berichten aan elkaar dragen bij tot een mooiere wereld waarin zorg dragen voor elkaar. De opbrengst van het Regenboogkaartje gaat integraal naar Boven de Wolken. 

Wie verdient voor jou een regenboog? Deel het via mijn instagram om deel te nemen aan de giveaway en maak kans op een kadobon ter waarde van €100 om kleertjes uit onze collectie te shoppen! (De wedstrijd wordt wordt donderdagnacht afgesloten. Vrijadg tijdens de live wordt de winnaar geloot.) Succes!